Inés Arrimadas amb Albert Rivera, aquest divendres a Barcelona
Inés Arrimadas amb Albert Rivera, aquest divendres a Barcelona
Barcelona

Arrimadas: "Seguirem lluitant perquè a Catalunya torni el sentit comú"

La cap de llista de Ciutadans considera que amb els resultats del 21D l'independentisme té "menys sentit i menys majoria social"

RedaccióActualitzat

Després d'analitzar els resultats de les eleccions autonòmiques del 21D convocades per Mariano Rajoy, aquest dilluns al migdia la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que al seu partit li queda molta feina per fer:

"Sens dubte seguirem lluitant perquè a Catalunya torni el sentit comú, perquè a Catalunya puguem tenir un nou projecte per a tots els catalans, perquè puguem garantir un millor futur per als nostres fills i els nostres nets. Però ara ho farem amb més força, amb més escons, amb més suport i amb més il·lusió."

Amb Albert Rivera just al seu darrere, Arrimadas ha considerat que aquestes eleccions han debilitat l'independentisme:

"L'independentisme surt d'aquestes eleccions amb menys escons, amb menys suports i menys cohesió. Si el procés no tenia sentit ni majoria social ahir, avui en té menys. Nosaltres portem lluitant molts anys a Catalunya, vam néixer fa 11 anys dient que el que ha passat passaria; desgraciadament teníem raó."

 

"A veure què fan"

La líder catalana de Ciutadans ha assegurat que els que han votat el seu partit han premiat "la claredat d'idees" i "tenir un discurs sense complexos", per no haver copiat, ha dit, tesis nacionalistes per poder presentar-se.

Arrimadas també ha donat a entendre que no descarta que els partits independentistes es replantegin l'estratègia:

"Calen solucions, veurem què passa en les pròximes setmanes, no donaria res per fet, a veure què fan els partits independentistes, que si ja no han pogut fer res positiu ni constructiu amb majoria, i que no els hagi reconegut ningú internacionalment amb 72 diputats, ara tenen menys força encara. A veure què fan, però nosaltres hem de lluitar per un projecte alternatiu a Catalunya."

Ampliació de la causa contra l'independentisme

Pel que fa a l'ampliació de la causa contra l'independentisme a més dirigents, coneguda aquest mateix divendres, com és habitual Arrimadas ha declinat valorar-ho, però també ha parlat de treballar per buscar solucions polítiques:

"Respectem les decisions judicials. El que hem de fer és treballar també políticament per donar una sortida, des del respecte a la llei, des del respecte a les persones i des del respecte a tots els catalans."

 

ARXIVAT A:
Eleccions 21DArticle 155Procés català
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut