Los Angeles

Apple presenta el nou iPhone amb tecnologia 3G i GPS i més barat

Ja falta menys, gairebé un mes, per tenir el nou iPhone. El conseller delegat d'Apple, Steve Jobs, ha presentat aquest dilluns a San Francisco, als Estats Units, la segona generació del telèfon mòbil iPhone, que sortirà a la venda l'11 de juliol a 22 països amb tecnologia 3G i equipat amb un GPS. L'iPhone 2.0 costarà 199 dòlars, la meitat que l'anterior. A Espanya el comercialitzarà Telefónica. Per cert que, des d'ara, els llocs webs de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual estan adaptats a l'iPhone. De moment, ja es pot accedir al portal de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio 3cat24.cat i al tv3minuts per aquesta via, i en pocs dies també al web d'IcatFM.

Actualitzat

Un any després del naixement de l'iPhone, Apple ha presentat la segona versió del seu telèfon mòbil. Les prestacions del nou aparell volen aconseguir el lideratge de la companyia en el sector dels telèfons multifunció. Els webs de la CCMA ha creat una versió especial per a l'iPhone.

L'iPhone 2.0 és més estilitzat però amb la mateixa pantalla i debutarà l'11 de juliol en 22 països, entre els quals hi ha Espanya.

El model de 8 gigabytes costarà 199 dòlars, la meitat dels 400 que valia el seu antecessor, del qual se'n van vendre 6 milions d'unitats en tan sols un any de vida. El model de 16 gigabytes valdrà 299 dòlars.

Novetats

Apple ha assegurat que la connexió del nou iPhone a la xarxa és un 36% més ràpida que amb altres dispositius 3G, cosa que facilitarà tant les descàrregues com la navegació. A més, la bateria, un dels punts dèbils del primer model, permetrà 5 hores de conversa, 6 hores de navegació pel web, 7 hores de vídeo, 24 d'àudio i 300 hores en espera.

Una altra de les principals novetats és el sistema de navegació GPS, que permet ubicar i seguir el desplaçament del terminal iPhone sobre un mapa a temps real.

Més informació a Vida Digital

 

 

Anar al contingut