El president del PP, Pablo Casado (EFE)
El president del PP, Pablo Casado (EFE)
Madrid

Apareix per sorpresa una "caixa de documentació" de l'any del màster de Casado

Segons la Universitat Rey Juan Carlos, no hi ha cap document vinculat als estudis de l'actual president del PP

RedaccióActualitzat

La Universitat Rey Juan Carlos de Madrid ha trobat per sorpresa una "caixa de documentació" amb informació sobre el màster de l'actual president del PP, Pablo Casado.

Segons el centre, no hi ha cap document vinculat als estudis de l'actual president del PP, sinó de diversos alumnes que van cursar el màster de Dret Autonòmic aquell mateix curs 2008-2009. Per tant, la caixa no conté cap dels quatre treballs que el líder del PP assegura que va presentar per aprovar el màster.

Fonts jurídiques indiquen que no se sap encara quina mena de documents ni quina importància tenen i, per tant, si seran rellevants per al cas o no.

Fa només una setmana es va saber que la universitat havia informat la jutge que porta el cas que no tenia constància dels treballs que haurien permès a Casado superar els 20 crèdits que no li convalidaven.

Tampoc no se sap qui va trobar els papers.

La universitat va comunicar de forma verbal divendres passat al jutjat d'instrucció número 51 de Madrid que havia trobat una caixa amb documents a l'Institut de Dret Públic, i no pas al Vicerrectorat de Postgraus, que és l'organisme que aporta la informació en la investigació interna de la URJC.

L'Institut de Dret Públic el dirigia el catedràtic Enrique Álvarez Conde, investigat pel màster de l'expresidenta madrilenya Cristina Cifuentes i que està citat per la justícia -el 2 d'agost- pel títol de Casado.

La jutge instructora del cas del màster de Casado, Carmen Rodríguez, ha demanat a la universitat que lliurin aquesta documentació.

Justament, una altra universitat, la Complutense de Madrid, ha avalat aquest dilluns la carrera de Dret de Pablo Casado, tot i que un professor ha assegurat haver rebut pressions per aprovar-lo.

ARXIVAT A:
PPPablo Casado
Anar al contingut