Madrid

Casado va obtenir un màster fent 4 assignatures de 22 sense anar a classe ni fer examen

El dirigent del PP nega haver comès cap irregularitat i que va fer el màster no pel títol, sinó perquè volia accedir al doctorat

RedaccióActualitzat

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha admès que va cursar un màster presencial sense assistir a classe, sense presentar treball final i tampoc sense fer examen. Ha afirmat que va ser el mateix director del programa que va fer a la Universitat Rey Juan Carlos, Enrique Álvarez Conde, qui li va dir que ho fes així. Es tracta del mateix professor que va dirigir el màster de Cristina Cifuentes.

En tot cas, ha explicat que no va cometre cap irregularitat. Ha dit que el màster el va fer el 2008 no pel títol, sinó perquè volia accedir al doctorat que llavors es requeria.

Casado ha mostrat aquest dimarts davant els periodistes un desena de documents sobre el programa. En total, vint crèdits de quatre assignatures obtinguts amb quatre treballs, un d'ells semblant al que seria un treball final de màster.

La resta d'assignatures de les 22 que tenia el màster les hi van convalidar.

Segons ha assegurat, els quatre treballs són l'únic que li van exigir:

"Jo he fet el que se'm va demanar, que, a més, és coherent amb l'oferta pública que es feia d'aquest postgrau. Que és coherent amb el que deia el decret sobre el pla Bolonya. Que també és coherent amb l'adaptació a altres països europeus. Que, a més, és coherent amb els meus principis."

 

 

 

El vicesecretari del PP ha volgut destacar que el seu pas per la política és temporal i que no intentava fer creure una cosa que no era:

"S'està posant en dubte el que jo he intentat fer, no només per al meu currículum polític, que és el de menys, jo això no ho necessitava, jo volia fer un doctorat, sinó per al meu reingrés en la carrera professional privada. La política és una vocació temporal. Tots acabarem treballant en el sector privat, que és el que a mi verdaderament m'importa."

El dirigent popular ha assenyalat que ell no vol ser exemple de ningú, en al·lusió a Cristina Cifuentes, que manté que no va guardar el treball.

ARXIVAT A:
PP
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut