Madrid

Anticorrupció acusa Afinsa i el Fórum Filatélico d'estafa

Els jutges han aixecat finalment el secret de sumari en les investigacions que se segueixen per la presumpta estafa de les empreses Afinsa i Fórum Filatélico. Entre altres delictes, la Fiscalia Anticorrupció acusa Afinsa i cinc dels seus directius d'estafa i falsedat documental. El Fórum Filatélico també se l'acusa d'estafa i altres delictes i es calcula que aquesta empresa té un dèficit patrimonial de 2.000 milions d'euros.

Actualitzat

La Fiscalia Anticorrupció acusa Afinsa Bienes Tangibles i cinc dels seus directius d'estafa i falsedat documental, a més d'altres delictes contra la Hisenda Pública, insolvència punible i administració deslleial, segons la querella feta pública.

Anticorrupció considera que Afinsa està a dia d'avui en una situació d'"absoluta insolvència" i relata en la seva querella l'operativa fraudulenta duta a terme per l'empresa, en la qual s'incloïa la sobrevaloració dels segells i la seva falsificació.

Segons el que es detalla en la querella, "els responsables d'aquesta companyia han anat desenvolupant durant els últims anys un negoci defraudador de captació d'estalvi massiu en nombroses poblacions espanyoles".

La fiscalia també acusa el Fórum Filatélico d'un presumpte delicte continuat d'estafa, entre altres delictes. La querella presentada davant l'Audiència Nacional apunta que aquesta companyia té un dèficit patrimonial de 2.416 milions d'euros i va dirigida al president del consell d'administració i quatre consellers més de l'empresa.  

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut