Lleida

Amics i familiars del jove Isaac Martínez reclamen a Lleida que s'aclareixi la seva mort

Unes 300 persones s'han manifestat aquest dissabte a la tarda a Lleida per demanar que es reobri el cas del crim d'Isaac Martínez. Familiars i amics del jove mort ara fa 3 anys s'han concentrat en el lloc on va ser tirotejat i han anat fins al jutjats del Canyeret, on han llegit un manifest demanant justícia. Reclamen que la Guàrdia Civil analitzi amb una nova tècnica la roba de l'únic sospitós, i s'aclareixi així si les restes de pólvora pertanyen als casquets de bala trobats al lloc del crim. El fet que les proves dels Mossos i la Policia Nacional donessin resultats contradictoris va fer que l'únic imputat quedés en llibertat.

Actualitzat
El jutge va ordenar l'any passat el sobreseïment de la causa contra Jordi R. M. a causa de la falta d'indicis suficients per demostrar que l'imputat va cometre el crim contra Isaac Martínez, que va morir el novembre del 2006 en rebre sis impactes de bala quan sortia d'un aparcament al barri lleidatà de Cappont. Jordi R. M., detingut el 20 de juny del 2007, era parella sentimental de l'exdona del germà de la víctima.

"Mentre hi hagi una mica de claredat, seguirem", ha dit la germana d'Isaac, mentre la seva mare ha exigit justícia perquè "nosaltres ja sabem qui ho va fer".
Anar al contingut