Lloret de Mar

Alliberen una noia romanesa de 19 anys a Lloret de Mar a qui obligaven a prostituir-se

La policia també ha detingut el proxeneta, un home de 26 anys que la tenia atemorida i l'amenaçava de matar la seva família si no feia tot allò que li manava.

RedaccióActualitzat
La policia ha alliberat a Lloret de Mar una noia romanesa de 19 anys a qui obligaven a prostituir-se. També han detingut el proxeneta, que la tenia atemorida i l'amenaçava de matar la seva família si no feia tot allò que li manava.

La policia espanyola qualifica de calvari el relat dels fets. Quan l'han alliberat a Lloret, la noia era incapaç de menjar o de concretar els llocs on l'havien portat. Sospiten que, entre d'altres, la van fer prostituir-se als carrers de Madrid i a les comarques de Girona.

Un home de 26 anys, amb qui va començar una relació sentimental, la va portar enganyada de Romania per fer de cambrera. Segons la policia, aquí li va trencar el passaport, la va apallissar i la va obligar a prostituir-se.

La noia té un fill de 2 anys al seu país, i el proxeneta va amenaçar de matar-lo a ell o a altres membres de la família si no feia el que li manava.

El detingut, que anava amb una identitat falsa, té molts antecedents, aquí, a Itàlia i a Romania i l'han acusat de diferents delictes.
Anar al contingut