Torrevella

Alliberat un alemany que havien segrestat i maltractat durant 15 dies al seu domicili de Torrevella

Els cinc segrestadors van colpejar en repetides ocasions la víctima i només l'alimentaven amb aigua i una mica de pa

RedaccióActualitzat

Agents de la Guàrdia Civil han alliberat a Torrevella, a la comarca alacantina del Baix Segura, un home de nacionalitat alemanya que havia estat segrestat i maltractat al seu domicili durant dues setmanes. En l'operació s'han detingut tres homes i dues dones d'entre 26 i 37 anys. Quatre dels detinguts són espanyols i un altre té nacionalitat marroquina.

La investigació va començar quan la germana de la víctima va denunciar el segrest. Segons sembla, els autors del segrest s'havien posat en contacte amb ella per demanar-li diners a canvi de la vida del seu germà. 

L'home havia passat les últimes dues setmanes tancat amb clau en una habitació de casa seva. Els segrestadors l'havien agredit en repetides ocasions i la víctima presentava nombroses ferides. A més, tenia una forta desnutrició perquè només li havien donat aigua i una mica de pa per menjar en tots aquests dies. 

L'home l'han traslladat a un centre hospitalari, on ha quedat ingressat. Té dues costelles trencades i una li ha perforat el pulmó. A més, presenta hematomes a la cara i el cos a causa de les lesions a què l'han sotmès els segrestadors.

Quan la policia va accedir a la casa, van trobar la víctima tancada en una habitació, estès en un llit i amb signes de desnutrició. Al seu costat hi havia un dels captors, que vigilava que l'home no s'escapés ni pogués demanar ajuda. 

El jutge ha decretat presó sense fiança per als cinc segrestadors i els acusa d'un delicte greu de lesions, un de detenció il·legal i un d'amenaces. No es descarta que, segons avancin les investigacions, se'ls pugui imputar altres delictes. 

Anar al contingut