Albert Rivera
Albert Rivera
Barcelona

Albert Rivera: El 155 "restituirà la convivència i la seguretat ciutadana"

RedaccióActualitzat

El líder de Cs, Albert Rivera, ha afirmat aquest dissabte que l'aplicació de l'article 155 de la Constitució servirà per "restablir la convivència" i donar seguretat jurídica a l'economia catalana després de la marxa d'empreses de Catalunya.

Ho ha declarat als periodistes després del Consell de Ministres en què el president del govern espanyol ha anunciat que plantejarà al Senat el cessament de tot el govern i que pretén convocar eleccions a Catalunya.

"Sabíem des de feia setmanes" que el govern de la Generalitat no canviaria la seva intenció de seguir endavant amb el procés independentista.

Rivera ha insistit que el que passa a Catalunya és un "enfrontament entre ciutadans" a causa de la política de Puigdemont i Junqueras, i que tot se solucionarà amb unes eleccions autonòmiques que "restituiran la democràcia i la llei".

Segons Albert Rivera, Puigdemont i Junqueras han liquidat l'Estatut i la Constitució, i menyspreen la majoria dels catalans. Però ha afirmat que per això estan programades aquestes eleccions, que segurament es faran a finals de gener, molt probablement el dia 28. I, segons ha afegit, respectant tots els partits polítics.

Anar al contingut