Una imatge de l'estafador de dones
Una imatge de l'estafador de dones

Així actuava l'estafador de dones: els seus whatsapps i el testimoni d'una víctima

Albert Cavallé va aconseguir estafar 150.000 euros a les més de 30 dones que van confiar en ell

Actualitzat

Albert Cavallé Ortín sempre ha intentat explotar el seu físic; primer, com a model i, des de fa més de deu anys, com a estafador sentimental enganyant una quarantena de dones. Les enamorava i les acabava plomant econòmicament. Hauria actuat com un gigoló si no fos perquè elles no el contractaven per a un servei sexual. Cavallé les seduïa quan elles el coneixen a través de les xarxes de contactes.

Fent creure que volia una relació estable, Albert Cavallé Ortín va aconseguir estafar 150.000 euros a unes quantes dones que van confiar en ell.

 

Una de les seves víctimes ha explicat a TV3 com la va enganyar. En poc més de dos mesos, la va entabanar i li va treure 51.000 euros:

"Em diu que és cirurgià plàstic, que és fill del doctor Planes. Em fa creure que vol parella, que vol una estabilitat... Al cap d'un parell de dies, ell ha de marxar a Panamà, em diu que hi té una empresa i em comença a demanar 2.000 euros, al principi. Després 1.000, després un altre cop 2.000".

Quan elles es posaven en alerta, ell les estovava amb missatges afectuosos i els prometia viatges de somni. Això es pot veure en aquest missatge de veu a través del seu WhatsApp.

"Hem de marxar lluny, nena. Si marxem, marxem lluny, tia. I necessitem pasta".

Ella se'l va anar creient fins que va descobrir que l'enganyava i que es gastava els diners en prostitutes, hotels de luxe i cocaïna:

"A mi, mentrestant em deia que no podia tenir relacions sexuals perquè estava molt estressat econòmicament, però descobreixo un mòbil que es deixa un dia i descobreixo 10 whatsapps que està parlant amb putes i els demana serveis. S'ho gastava amb hotels de luxe, cocaïna i putes".

I en ser descobert, va canviar el to radicalment, com es pot veure en un altre missatge de veu:

"No hay más, tia, no hay más. Para ja d'escriure i para ja de ratllar-me, tia. Ja m'ha quedat clar el que penses de mi".

 

 

Se sap que ha estafat 32 dones, en alguns casos fins a 60.000 euros.

 

"Tothom està en el bombo de caure en mans d'un psicòpata"

La ciberinvestigadora Selva Orejón ha explicat que ha enganyat tot tipus de víctimes:

"Hi ha advocades, psicòlogues, dones del món del màrqueting, hi ha tot tipus de víctimes. No hi ha un patró de víctima que sigui la que hi caigui. No. Tothom està en el bombo de caure en mans d'un psicòpata".

 

Ha tingut diverses identitats

Ell no s'ha mogut mai de Barcelona i sempre ha canviat d'identitat: Mike, Joan, Albert. De vegades era fill de l'amo d'un concessionari de cotxes de luxe; altres, d'un corredor de borsa. I quan les desenganyades l'amenaçaven de fer-ho públic, ell se'n reia:

"M'és igual, nena. Veus una cosa per la tele i l'endemà ni te'n recordes. Jo, carinyo, vaig pel carrer tan tranquil, nena, continuo anant als meus hotels... I això mai podràs evitar-ho, tia".

 

Però l'excés de confiança va acabar el 27 de març quan va ser detingut pels Mossos, tot i que la jutge el va deixar en llibertat. Les víctimes no ho entenen i estan lluitant per atrapar-lo de nou i imputar-li altres càrrecs.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut