Toledo

Brutal agressió davant de casa a un líder de Podem a Castella-la Manxa

Fernando Barredo, que va ser cap de llista de Podem a Toledo, està temporalment suspès de militància fins que s'aclareixi la denúncia d'un empresari que assegura que el va subornar amb 6.000 euros

RedaccióActualitzat

El líder del corrent crític Imagina de Podem a Castella-la Manxa, Fernando Barredo, ha estat agredit aquest dissabte a la porta de casa seva. Segons han informat membres del seu partit, Barredo, que va ser el cap de llista de Podem a la província de Toledo, ha obert la porta de casa a un home que es feia passar per repartidor i que l'ha colpejat diverses vegades a la cara.

 


Des de la formació morada, s'assegura que l'agressor és un sicari.

A Fernando Barredo l'han ingressat a l'hospital Virgen de la Salud de Toledo, on li han diagnosticat fractura de l'os orbital de l'ull dret, fractura nasal, una posible fractura de vèrtebra i diversos cops.

 

 


Fernando Barredo està suspès temporalment de militància a Podem des de fa una setmana després que un empresari el va acusar de rebre un suborn de 6.000 euros a canvi de col·locar la seva dona, Heidi Hedvig, com a número 2 de les llistes de Podem a Toledo.

 

Anar al contingut