Barcelona

Adele emociona i fa riure el públic en el seu primer gran concert a Barcelona

La cantant britànica es guanya el públic en un concert centrat en el seu últim treball, "25"

RedaccióActualitzat

La cantant britànica Adele  ha omplert el Palau Sant Jordi de Barcelona, amb la seva poderosa veu en el primer dels dos concerts que fa a la ciutat. El segon serà aquest dimecres mateix. L'estrella, amb un Oscar, 10 Grammys i líder de vendes a tot el món, va esgotar en cinc hores les 36.000 entrades de tots dos recitals.

Adele ha emocionat i ha fet riure el públic en un concert centrat en el seu últim treball, "25", que va ser el més venut l'any passat arreu del món. Hi ha hagut temps, però, de recuperar temes dels seus dos primers treballs, com "Someone Like You".

El Sant Jordi s'ha convertit en un teatre gegant, amb butaques. Adele s'ha passejat entre dos escenaris, amb projeccions al darrere.

Una mostra de l'ascens de la seva carrera és que, el 2011, Adele va actuar a la Sala Bikini de Barcelona davant d'unes 700 persones. Cinc anys després, omplirà el Palau Sant Jordi dues nits consecutives.

Com que les entrades per al concert són numerades, les úniques cues que hi ha hagut han estat per retirar els tiquets per al que és un dels grans esdeveniments musicals de la setmana a Catalunya.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut