Segon i darrer dia de sol

Aprofiteu el bon temps d'avui. S'acosta un nou canvi de temps que ens obligarà a obrir el paraigua. Les boires matinals duraran poc. Ambient fred a primera hora del dia i molt suau al migdia, amb màximes més altes.

Néstor GómezActualitzat

El temps assolellat d'avui serà per aprofitar. Catalunya es trobarà dins l'àmbit de les altes pressions, però no pas per gaire temps. Un nou sistema frontal escombrarà el centre peninsular i s'acostarà, cap al tard, a casa nostra.

Sol i pocs núvols. El dia serà assolellat amb alguns núvols prims cap a les comarques de Lleida. També hi haurà alguns bancs de boira al nord de la Depressió Central, valls del Prepirineu de Lleida i Osona. A la tarda, apareixeran núvols per la Franja i per Ponent, preludi del canvi de temps que arribarà de matinada. El vent girarà a sud-oest, bufarà moderat al Pirineu, cosa que implicarà un notable ascens de la cota de neu per sobre dels 2.500 metres. Al litoral, el gregal serà moderat durant la tarda entre la costa central i la Costa Brava.

Màximes amunt. L'ambient matinal serà fresc o fred, sense gaire variacions respecte de dimarts. Ara bé, cap al migdia, l'arribada d'una massa d'aire càlid impulsarà el termòmetre amunt, amb les màximes més altes del país clarament per sobre dels 20 ºC.

I els pròxims dies...

Divendres, un nou front arribarà a Catalunya i tornarem, per un dia, al domini dels núvols i de les precipitacions. Les temperatures se suavitzaran una mica. El cap de setmana serà força tranquil, amb sol i núvols.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut