Iglesias i Colau s'han reunit a la seu de Guanyem. (Foto: ACN)
Iglesias i Colau s'han reunit a la seu de Guanyem. (Foto: ACN)
Barcelona

Pablo Iglesias i Ada Colau promouen una "revolució democràtica" per al 2015

El líder de Podem s'ha mostrat "convençut" que hi haurà un canvi polític a la ciutat de Barcelona i també al govern espanyol, amb l'arribada a les institucions del seu partit i de Guanyem

Actualitzat

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i la líder de la plataforma ciutadana Guanyem Barcelona, Ada Colau, han coincidit aquest dilluns, després de reunir-se, en la necessitat d'impulsar una "revolució democràtica l'any 2015, tant a l'Estat com als municipis. Al final de la trobada, Iglesias ha dit que "les elits estan molt nervioses davant la revolució democràtica que s'està produint" i ha elogiat la "moltíssima il·lusió i esperança" que genera la formació liderada per Colau.

Pablo Iglesias, que aquests dies és a Barcelona, s'ha mostrat "convençut" que hi haurà un canvi polític a la ciutat i també al govern espanyol, amb l'arribada a les institucions del seu partit i de Guanyem. Per la seva banda, Colau ha assegurat que la formació d'Iglesias és "la gran esperança de milers de persones per conquerir i democratitzar les nostres institucions". L'exportaveu de la PAH ha considerat que totes dues formacions participen en una "revolució democràtica" en què la ciutadania és la protagonista.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut