Barcelona

La jutge ja té el testament del pare de Jordi Pujol: No hi figura la fortuna d'Andorra

Segons el testament, Florenci Pujol va repartir entre l'expresident de la Generalitat i la seva germana 26 milions de les antigues pessetes

RedaccióActualitzat

La jutge que investiga el "cas Pujol" a Barcelona ja té, com havia demanat, el testament del pare de l'expresident. Florenci Pujol va repartir entre Jordi Pujol Soley i la seva germana 26 milions de les antigues pessetes. Uns 160.000 euros en propietats, accions i diners en comptes a Catalunya. Enlloc, com era previsible, figura la fortuna que aquest estiu passat l'expresident va confessar que tenien a Andorra. Era un llegat fet en vida, segons la defensa, que no s'ha declarat ni regularitzat fins ara. I que, per tant, mai va figurar en el testament.

Jordi Pujol haurà de declarar com a imputat per blanqueig i frau el pròxim 27 de gener, al costat de la seva dona Marta Ferrusola i els seus fills Mireia, Marta i Pere. La jutge considera "sospitós" que els fons que durant anys es van ocultar a l'estranger provinguin d'una herència de més de 30 anys sense documentar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut