Nuno agafa el relleu de Pizzi a la banqueta del València. (Foto: www.valenciacf.com)
Nuno agafa el relleu de Pizzi a la banqueta del València. (Foto: www.valenciacf.com)
Futbol

El portuguès Nuno Espírito Santo agafa el relleu de Pizzi i és el nou entrenador del València

Un dia després de la destitució de Juan Antonio Pizzi, el València ja ha anunciat qui serà el seu nou entrenador la pròxima temporada. Es tracta del tècnic portuguès Nuno Espírito Santo, que firmarà contracte fins al 30 de juny del 2015 amb opció a una altra en funció de les fites esportives.

Actualitzat

L'endemà de la destitució de Juan Antonio Pizzi, el València ja ha anunciat qui serà el seu nou entrenador la pròxima temporada. Es tracta del tècnic portuguès Nuno Espírito Santo, que firmarà contracte fins al 30 de juny del 2015 amb opció a una altra en funció de les fites esportives que aconsegueixi.

Nuno, amb un passat professional a la Lliga Espanyola com a porter del Deportivo, el Mérida i l'Osasuna, arriba a la banqueta del València amb 40 anys i després d'entrenar les dues últimes temporades el modest Rio Ave, equip que ha classificat per a la Lliga Europa tot i tenir un dels pressupostos més baixos de la Lliga portuguesa.

Nuno serà presentat de forma oficial aquest divendres en un acte que es farà a la Ciutat Esportiva de Paterna i on estarà acompanyat de l'encara president Amadeo Salvio, que aprofitarà la compareixença per donar més detalls del procés de venda del club.

Anar al contingut