El pas soterrat de l'estació de Calafell ha quedat impracticable. (Foto: ACN)
El pas soterrat de l'estació de Calafell ha quedat impracticable. (Foto: ACN)
Calafell

Calafell torna a patir l'efecte dels xàfecs

Els passos subterranis han quedat impracticables per l'aigua i el fang acumulats, la qual cosa ha afectat tant a l'accés com a l'aparcament de l'estació de tren

RedaccióActualitzat

Les fortes pluges d'aquest dimecres al matí han tornat a causar inundacions a Calafell. Malgrat les mesures preses per l'Ajuntament després de l'últim episodi d'inundacions, el municipi ha tornat a patir aquest dimecres l'efecte dels xàfecs. Els passos subterranis han quedat impracticables per l'aigua i el fang acumulats, la qual cosa ha afectat tant l'accés com l'aparcament de l'estació de tren.

"La quantitat de pluja que ha caigut en dues hores és excepcional", ha dit el regidor de Protecció Civil i Seguretat Ciutadana, Francesc Clavero, sobre els 98 litres per metre quadrat que s'han registrat al municipi del Baix Penedès.

Els veïns de les zones més inundades, a la part baixa de la població, estan indignats i confessen que se senten impotents davant una situació que creuen que es repeteix massa sovint. La presidenta de l'Associació de Veïns de Segur de Calafell, Sònia Mirambell, creu que el consistori podria adoptar més mesures: "Reclamem que hi hagi un protocol de seguretat per quan hi hagi aquestes situacions de risc.".

A hores d'ara, la majoria de carrers ja tornen a estar oberts al trànsit, però encara queda tallat el pas soterrat cap a l'estació.

GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut