Madrid

45 detinguts durant el desallotjament del col·legi major okupat San Juan Evangelista de Madrid

S'han desallotjat 310 persones i hi han participat 600 efectius de la Policia Nacional

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut 45 persones, la majoria per vulnerar la llei d'estrangeria, durant el desallotjament del col·legi major okupat San Juan Evangelista, conegut com "'Johnny", de Madrid. En concret, 43 persones han estat detingudes d'acord amb la llei d'estrangeria, mentre que dues més estaven reclamades judicialment.

En l'operació policial, que ha començat a les sis del matí, s'han desallotjat 310 persones d'aquest centre, que està situat al voltant de la Universitat Complutense de Madrid. En l'operatiu i hi han participat 600 efectius de la Policia Nacional, entre antiavalots i la policia judicial, segons fonts de la Direcció General de la Policia. 

El col·legio major San Juan Evangelista de Madrid estava okupat des de finals del 2014, poc després del seu tancament. El desallotjament, que s'ha portat a terme sense incidents, s'ha fet per ordre del Jutjat d'Instrucció número 12 de Madrid arran d'una denúncia dels propietaris de l'edifici, Unicaja i la Universitat Complutense de Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut