Barcelona

15.000 joves nord-americans celebren a Barcelona l'Abroadfest

Són tres dies de festa i luxe amb entrada a diverses sales de la ciutat on actuen figures de la música electrònica, dinars als millors restaurants, entrades de tribuna al Camp Nou o passejades en helicòpter

RedaccióActualitzat

Joves nord-americans d'alt poder adquisitiu clouen aquest cap de setmana la cinquena edició de l'Abroadfest de música electrònica, una festa de luxe a Barcelona. Han estat tres dies de festa amb els millors discjòqueis mundials, als quals han afegit molts luxes que els ha ofert la ciutat. L'Abroadfest s'inspira en el conegut "spring break", les vacances de primavera que fan al seu país.

Els protagonistes són estudiants internacionals procedents d'universitats dels Estats Units i del continent europeu i que fan una estada d'estudis a Europa. Estudien a Praga, Florència, París o la mateixa Barcelona. L'Abroadfest ha portat 15.000 estudiants a Barcelona.

Una polsera els dona accés a tres dies de música electrònica a diferents sales de Barcelona, com Razzmatazz o Shoko, amb una dotzena d'artistes emergents de la música electrònica internacional. Costa 140 euros i és només una de les despeses previstes per aquests universitaris nord-americans que estudien a Europa. Acompanyen la música amb dinars en restaurants de luxe, entrades de tribuna al Camp Nou o passejades en helicòpter per observar la ciutat des de l'aire.

Es  gasten més de 2.500 euros 

En el festival, hi han participat Boxin Boc & Ilionsize, Carnage, Voicess, Friends, Shaun Frank, Adventure Club, Vanic, Cheat Codes, Dr. Fresh, Hektor Mass i Wrexter, que han omplert de música electrònica les sales Shoko, Razzmatazz i The Room.

El presupost de cadascuna d'aquestes 15.000 persones està al voltant dels 2.500 euros per tres dies d'estada.

L'objectiu dels organitzadors de l'Abroadfest és posicionar Barcelona com a referent i punt de trobada dels estudiants d'universitats europees i nord-americanes que esta fent estudis a l'estranger. Asseguren que l'èxit de convocatòria ha estat tan important que de cara a l'any vinent es plantegen llogar el Palau Sant Jordi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut