Cristina Riba al "TN vespre"
Cristina Riba al "TN vespre"
Seguiment informatiu especial

TV3, líder destacada del dimarts, amb una quota del 19%, en un dia marcat per l'explosió a Tarragona

El "TN vespre", que va fer el seguiment de l'explosió a Tarragona, va obtenir un 31,7% de quota, una de les millors audiències de la temporada. El "Tot es mou", amb un programa especial, va liderar la seva franja amb una quota del 18,1%.

En un dia en què l'actualitat informativa, marcada per l'explosió a la zona petroquímica de Tarragona, va provocar un canvi de programació, TV3 va obtenir ahir un 19% de quota de pantalla, a 8,7 punts de la cadena classificada en segona posició, Telecinco. El "TN vespre", presentat per Cristina Riba, va obtenir una de les millors audiències de la temporada, amb una quota del 31,7% i 855.000 espectadors.

Abans, el "Tot es mou", amb un programa especial més llarg de l'habitual, va liderar la seva franja, i va obtenir el seu tercer millor resultat de la temporada, amb un 18,1% de quota i 294.000 espectadors i va ser el sisè programa més vist del dia.

El "TN migdia", amb Raquel Sans i Carles Prats, va ser el segon programa més vist del dia, amb 504.000 espectadors i una quota del 29,1%. El va seguir "Cuines", en tercera posició. L'edició d'ahir, en què Marc Ribas va preparar arròs de costella amb bròcoli, va ser vist per 403.000 espectadors i va obtenir una quota del 23,5%. En quarta posició del rànquing del dia es va situar el "TN comarques", amb Núria Solé, amb un 24,9% de quota i 340.000 espectadors.

També, en el rànquing dels més vistos, se situa al novè lloc el capítol de "Com si fos ahir", que va fer un 16% de quota i 259.000 espectadors.

(Font: Kantar, ind. 4 i +)

Anar al contingut