Activitats populars

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col·lectiva que transcendeix el plató televisiu. Per cada nova edició de La Marató, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'actes festius que tenen com a objectiu incrementar el marcador del programa. Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Així, trobem que en el miler d'activitats que s'organitzen cada any hi ha concerts, competicions esportives, festivals, caminades o dinars, per esmentar-ne alguns exemples. Però, més enllà dels diners recollits, les activitats populars converteixen el dia de La Marató en una festa fixa del calendari que caldrà marcar en vermell.

La societat catalana es va implicar intensament en La Marató 2013 i va organitzar 2.184 activitats populars que van aconseguir mobilitzar 1 milió de persones arreu de Catalunya. L'energia d'aquesta participació es va traduir en 2,2M€ que es van sumar al marcador del programa.

En aquest mapa trobareu totes i cadascuna d'aquestes iniciatives espontànies dutes a terme arreu de Catalunya, i les més de 2.000 fotografies i vídeos que les entitats ens han fet arribar.

Anar al contingut