Fora Catalunya

Andorra La Vella

Escola de ball Xavi i Susana

Dinar-ball de Nadal

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Andorra Park hotel

L'entitat informa: Dinar de Nadal amb exhibició dels Campions del Mon sub-21 de balls llatins , Joel López i Kristina Bepechnova. Ball i animació per als assistents. Gran sorteig de regals.

Benabarre

Ajuntament de Benavarri

Zumba solidària

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Pavelló poliesportiu

L'entitat informa: Per a tots els públics, sessió de Zumba Fitness al Pavelló poliesportiu. Entrada mínima 2 €.

Brussel·les

Casal Català de Brussel·les

Sopar de Nadal a benefici de La Marató de TV3

Data:
Hora:
20:00
Lloc:
Brussel·les

L'entitat informa: El tradicional sopar de Nadal del Casal de Brussel·les dedicarà part del preu de la inscripció a La Marató de TV3. També hi dedicarem la cantada de Nadales de la Coral i una fantàstica tómbola patrocinada per empreses catalanes a Brussel·les!

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Brussel·les

L'entitat informa: El Cagatió de La Marató torna a Brussel·les! Els nens i nenes catalans a Brussel·les podran tornar a fer cagar el Tió del Casal tot i col·laborant amb La Marató. A més, berenarem, ballarem, cantarem... i jugarem a una Quina solidària!

Colònia (Köln, Alemanya)

Centre Cultural Català de Colònia

Tió amb La Marató

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Allerweltshaus, Körnerstraße 77, 50823 Köln

L'entitat informa: Vine a fer el pessebre i la pancarta: Truca a La Marató. A cagar el Tió, menjar torrons i a llepar-te els dits amb una bona xocolata desfeta. També sortejarem una panera i cantarem nadales acompanyats amb música de guitarra i dels instruments que porteu. Col·labora i gaudeix el Nadal des de Köln!

Dublín

Catalan Council of Ireland

Caminada i Picnic pel Phoenix Park

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Dublin, al Phoenix Park

L'entitat informa: El primer cop que fem La Marató de TV3 a Irlanda, farem una caminada solidària pel Phoenix Park i un Picnic amb jocs i cançons. Incloent el sorteig d'una panera, tota la recaptació de les inscripcions i el sorteig, aniran a La Marató de TV3. A més a més: sorpresa castellera!

Encamp Andorra

Escola Andorra de Secundària d'Encamp

Data:
Lloc:
Parròquia d'Encamp

L'entitat informa: Cursa popular de la Parròquia d’Encamp + esmorzar. Esteu tots convidats!!

Roma

Romaquí

Visites guiades a Roma en català

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Roma

L'entitat informa: Visitarem una Roma desconeguda i misteriosa: la Roma subterrània. Ens endinsarem sota terra i descobrirem una domus romana, una basílica paleocristiana i un misteriós mitreu i tot en català! Romaquí, romaqui.com, és una entitat de Roma que ofereix visites guiades en català a Roma des del 2007.

Data:
Hora:
14:45
Lloc:
Museus Vaticans i Capella Sixtina

L'entitat informa: Com cada setmana el dissabte visitarem els Museus Vaticans i la Capella Sixtina en català però destinarem un 10% dels guanys de la visita guiada a La Marató de TV3.

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Fòrum Romà i Coliseu

L'entitat informa: Pels catalans que acaben d'aterrar a Roma pel pont de la immaculada hem organitzat una visita guiada en català a la Roma pagana: el Fòrum Romà i el Coliseu. Destinarem un 10% dels guanys de la visita guiada a La Marató de TV3.

Sant Julia de Lòria - Naturlandia

Comú Sant Julià de Lòria

Festa solidaria a Naturlandia - Parc d'Aventures

Data:
Lloc:
Naturlandia - Parc d'Aventures d'Andorra

L'entitat informa: Naturlandia obre les seves portes de forma gratuïta a tothom que vulgui col·laborar. Hi haurà més de 40 activitats obertes al preu simbòlic d'1€ per activitat. La recaptació de tot el dia anirà íntegrament a La Marató. Hi haurà, apart de les atraccions del parc, màgia, concursos, reptes.

Sevilla

ASM

Calçotada solidària a Sevilla

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Plataforma d'ASM a Sevilla

L'entitat informa: Calçotada amb activitats diverses amb sorteijos d'un pernil donat per Enrique Tomas, motxiles i forfaits per Sierra Nevada.

El blog de la teva comarca
  • ASM

    ASm colabora con la distribución de material para las mas de 2000 actividades de La Marato...

  • ASM

    Hemos hecho una calçotada y butifarrada en Sevilla. ; Muchas de las agencias de la red ASM nos hemos reunido para apoyar La Marató.

Anar al contingut