Vall d'Aran

Les

Associació Hemnes de Les

Un doç entara esperança - Un dolç per l'esperança

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Ajuntament de Les

L'entitat informa: Era Associacion Hemnes de Les e era Associacion de teatre Era Cabana aufrissen doci e chicolate es dies 5, 6, 7 e 8 de deseme a toti es assistents ara òbra de teatre Un pòble entara libertat. Es doci les hèn es hemnes de Les e eth chicolate caud l'aufrissen es otèls e restaurants deth pòble.

Data:
Hora:
22:00
Lloc:
Ajuntament de Les

L'entitat informa: L'Associació Hemnes de Les i l'Associació de teatre Era Cabana ofereixen dolços i xocolata els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre a tots els assistents a l'obra de teatre Un pòble entara libertat. Els dolços els fan les dones de Les i la xocolata calenta l'ofereixen els hotels i restaurants.

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Ajuntament de Les

L'entitat informa: Tarde de cine ena Sala d'Actes der Ajuntament de Les. En programa auem: 16 ores: Pellicula tara mainadèra 18 ores: Istòria de Les, era prumèra pellicula gravada en pòble, entà rebrembar 18.30 ores: Pellicula El hijo de la novia Auferim crispetes a cambi de donacions.

Data:
Hora:
16:00
Lloc:
Ajuntament de Les

L'entitat informa: Tarda de cinema a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Les. Al programa hi tenim: 16:00 hores: Pel·lícula per a la canalla 18:00 hores: Història de Les, la primera pel·lícula gravada al poble, per recordar. 18:30 hores: Pel·lícula El hijo de la novia Oferim crispetes a canvi de donatius.

Termes Baronia de Les

Circuit Termal i Massatges Solidaris

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Termes Baronia de Les

L'entitat informa: Durant tota la jornada matinal es vendran uns tickets solidaris de 12€ per accedir als Banys Termals i per la tarda es faran massatges solidaris on el minut de massatge equivaldrà a 1€ solidari per La Marató.

Salardú

Ajuntament Naut Aran

Sopar festa Sant Andreu 2013

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Sala Polivalent

L'entitat informa: És un sopar de la festa de Sant Andreu al poble de Salardú, oferit per l'Ajuntament de Naut Aran.

Baquèira Beret

Cursa solidària d'Esquí i Snowboard

Data:
Lloc:
Stadium de Baquèira-Beret

L'entitat informa: Cursa solidària d'Esquí i Snowboard on poden participar aficionats a aquest esport de totes les edats, lliurament de premis i sorteig de regals. També cupons per omplir i participar en un altre sorteig.

Vielha

Espitau Val d'Aran

Eth Humarau Solidari

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Cuberts der Ajuntament de Vielha e Mijaran

L'entitat informa: De 17:00 a 21:00 ores. Ena Val d'Aran amiaram a tèrme Eth Humarau Solidari Ua venta d’articles dejà usades. Tanben meteram caishes en diuersi lòcs entà arrecuélher sòs.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Cuberts der Ajuntament de Vielha e Mijaran

L'entitat informa: De 17:00 a 21:00 hores. A la Vall d'Aran durem a terme Eth Humarau Solidari. Una venda d’articles de segona mà. També posarem capses en diversos llocs per recollir diners.

Anar al contingut