Garraf

Canyelles

Ajuntament de Canyelles

Nit de l'esport Solidari

Data:
Lloc:
Sala Multicultural

L'entitat informa: Nit on es conviden a esportistes de rellevància de la província, comarca o municipi i on es premien als esportistes i entitats locals amb una taula rodona prèvia i amb actuacions. Sopar organitzat per voluntaris, per 3€, on els beneficis aniran destinats a la Fundació La Marató de TV3.

Casal de Canyelles

Pessebre de 40 m.

Data:
Hora:
05:00
Lloc:
Casal Canyelles

L'entitat informa: Pessebre amb multitud de cascades,llacs,montanyes i molts detalls que fan que vingui gent de tota catalunya per veure-ho, perque se encenguin les 1500 bombetes que hi ha se a de posar 1€ que tota la recaptacio va cap a La Marató.

Castellet i la Gornal

Llar d'Infants Pública Picarols i Ceip Montanyans

Tallers, Tómbola, Botifarrada i Bitlles Catalanes

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Societat La Gornalenca, La Gornal

L'entitat informa: La Llar d'infants Picarols i el Ceip Montanyans organitza una tómbola benèfica amb tallers, jocs per a totes les edats i botifarrada popular.

Cubelles

Agrupació de Balls Populars de Cubelles

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Centre Social de Cubelles

L'entitat informa: El Quinto és un joc popular molt arrelat al Garraf, sobretot per Festes. Per això, l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles aprofitarà l'avinentesa per organitzar un dinar popular i un Quinto amb l'objectiu de recaptar beneficis per La Marató de TV3.

Associació de Veïns Rambla Pau Casals

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Rambla Pau Casals

L'entitat informa: Pedalada Popular pel municipi de Cubelles.

Club Futbol Sala Cubelles

Torneig de Futbol Sala

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu Municipal de Cubelles

L'entitat informa: Torneig de pares, jugadors del primer equip i entrenadors del Club Futbol Sala Cubelles.

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu Municipal de Cubelles

L'entitat informa: Torneig entre les diferents categories del Club Futbol Sala Cubelles, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet.

Data:
Hora:
21:00
Lloc:
Pavelló Poliesportiu Municipal de Cubelles

L'entitat informa: Sorteig d'un pernil entre els participants de les dues activitats anteriors.

Coral Cor l'Espiga

Concert de Nadal

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Església de Santa Maria de Cubelles

L'entitat informa: En aquest concert de Nadal, a més del Cor l'Espiga, hi intervendrà també la Societat Coral Estrella Daurada de Sabadell.

Escola i Ampa Mar i Cel

Junts fem força! L'Escola Mar i Cel amb La Marató

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Escola Mar i Cel

L'entitat informa: Jornada familiar organitzada conjuntament per l'escola i l'Ampa. És una activitat oberta al municipi amb diferents activitats, totes elles per recaptar diners per La Marató: competicions, cursa solidària, mercat de segona mà, rifes, exhibicions, venda de pastissos, confecció d'un puzzle/mural...

Jardiland Cubelles

Marxa nòrdica a la nostra natura

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Jardiland Cubelles

L'entitat informa: Marxa nòrdica de 12 km i 3 hores de duració aproximada, de nivell fàcil, promoguda per Jardiland Cubelles. Organitzada per Font’s adventure i dirigida per Miquel Font instructor titulat Fenwa. Inscripcions a www.fontsadventure.com o al facebook de jardiland cubelles.

Garraf

Associació de Veïns de Garraf

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Poble de Garraf

L'entitat informa: Cursa popular de 5 Km pels carrers del poble de Garraf.

Les Roquetes

Ball de diables infantils de Les Roquetes petits diabòlics

Mercat de segona mà

Data:
Hora:
09:14
Lloc:
Passeig Santa Eulàlia

L'entitat informa: organitzar un mercat de articles de segona ma ,dintre de aquest marc es plantaran les besties de foc del municipi , es farà una timbalada Nadalenca a càrrec de les colles de Foc del municipi i també hi aura un punt de recollida de aliments a càrrec de la Comissió de festes del municipi.

Sant Pere de Ribes

Complex Esportiu Municipal Espai Blau

Rifa per La Marató de TV3

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Espai Blau

L'entitat informa: Rifa de 2 serveis de fisioteràpia mitjançant la venta anticipada de butlletes. Sorteig d'1 tiquet de 15 accessos entre totes les persones que facin ús del centre el dia 15 de desembre.

Sensación Activa

3x3 per La Marató de TV3

Data:
Hora:
10:00
Lloc:
Pavelló poliesportiu

L'entitat informa: Torneig de bàsquet 3x3 on col·labora personatges coneguts d'ACB i activitats solidaries com gymcames i tallers infantils.

Sitges

Amics de la Sardana de Sitges

Quinto solidari

Data:
Hora:
14:00
Lloc:
Restaurant de l'Hotel Calipolis

L'entitat informa: Dins la celebració de la cloenda de la temporada sardanista, celebrem el popular joc del quinto solidari a favor de La Marató.

Ampa Ceip Esteve Barrachina

Festival per La Marató

Data:
Hora:
16:30
Lloc:
Escola Esteve Barrachina

L'entitat informa: Festival per a La Marató on hi participa tota l'escola. Començarem amb una xocolatada per agafar energies, continuarem amb una exhibició de Batuka, exposició de postals de Nadal, pintacares, tallers de manualitats i galetes, i jocs de taula.

Ampa Ceip Miquel Utrillo

Marató d'activitats

Data:
Hora:
16:00

L'entitat informa: Venda de polseres per a recaptar diners, i aquesta dona dret a fer els tallers per a infants. Seran tallers de manualitats que les prenen a casa. Motius nadalencs. Punt de servei de bar.

Associació Musical Tribu Amia

Percussió al carrer

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Sitges

L'entitat informa: L'Associació Tribu Amia organitza un recorregut pels carrers de Sitges amb música i ball a ritme de batucada, en un ambient participatiu i solidari. El 15 de desembre de 12 a 13'30 hores i de 18'30 a 20 hores.

Cine Club Sitges

Projecció del film : Los Goonies

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Cinema Prado

L'entitat informa: El Cine Club Sitges us proposa fer un viatge als anys 80 amb la projecció en 35 mm del film: Los Goonies en versió doblada al castellà. Una activitat dirigida a persones de totes les edats i una oportunitat única de passar una bona estona. Tota la recaptació es destinarà a La Marató de TV3.

Club Rítmica Sitges Garraf

Rifa per La Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Pavello municipal de Sitges

L'entitat informa: Durant el festival de Nadal del Club Rítmica Sitges Garraf es fa una rifa de productes relacionats amb la rítmica i una panera, amb la finalitat de col·laborar amb La Marató. Abans de començar els balls, les nenes venen els números i expliquen la mecànica del sorteig.

Consorci del Patrimoni de Sitges

Concert Ars Mèdica - Orquestra Col·legi metges BCN

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Saló d'Or del Palau Maricel, a Sitges

L'entitat informa: L’Orquestra Ars Medica de Barcelona va néixer l’any 1984 per iniciativa d’un grup de metges barcelonins amants de la música, aconseguint aglutinar professionals de les més variades branques, i s’ha convertit en una de les poques orquestres no professionals no vinculades a l’ensenyament.

Entitats del Palau del Rei Moro de Sitges

Quinto Solidari per La Marató

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Palau del Rei Moro

L'entitat informa: Les entitats que conviuen al Palau del Rei Moro de Sitges; l'Agrupació de Balls Populars de Sitges, la Colla Jove de Castellers de Sitges, la Saca Sitgetana de Cultura, i el Grup Pessebrista de Sitges, organitzen un quinto solidari amb col·laboració de les botigues i comerços de la vila.

Fundació privada la Granja

Passejada solidària en poni i en ruc

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Fira de Santa Llúcia de Sitges

L'entitat informa: Passejada solidària en poni i en ruc a la Fira de Santa Llúcia de Sitges. Els més petits podran passejar a llom dels nostres encantadors ponis i les nostres fabuloses ruquetes. No us ho perdeu!!!

Grup de pares i mares

Els nens solidaris amb La Marató

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Jardins del Prado de Sitges

L'entitat informa: Un grup de nens i nenes desfilaran mostrant looks de diferents marques, Boss Kids, Timberland, 3Pommes, Levis Kids, Catiminí, DKNY, IKKS junior, Bobolí, BilliBlush, Biscuit, Bendita locura, Rafael Pagés com a perruqueria i la revista Petit Style cobrirà l’event.

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Jardins del Prado de Sitges

L'entitat informa: També hi haurà una demostració de balls de saló que portaran a terme l’escola de ball els nens de Sitges. Al final de tot es faran diferents sorteigs amb la col·laboració de les marques participants, anteriorment esmentades. Aquest event vindrà presentat i dirigit de la mà d’Erik Putzbach.

Penya Barcelonista de Sitges

Quinto solidari

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Seu social penya barcelonista

L'entitat informa: Sorteig solidari de regals donats per entitats, comerços, establiments i particulars de la població mitjançant el joc del Quinto fent així extensiva la participació a tots ells. La recaptació econòmica es destina íntegrament a La Marató.

Vilanova i la Geltrú

Ampa Ceip Llebtex de Vilanova i La Geltrú

I Fira Joguina de Nadal - Segona mà i d'intercanvi

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Passeig del Carme, Vilanova i La Geltrú

L'entitat informa: Fira de segona mà i d'intercanvi de joguines. Proposem donar una nova vida a aquestes joguines: Reduir, reciclar i reutilitzar. L'activitat es complementa amb un arbre dels desitjos on grans i petits podran deixar escrits allò que els agradaria per al proper any 2014.

Ampa Escola L'Arjau

Batucada solidària

Data:
Hora:
11:30
Lloc:
Rambla de la Pau - Rambla Principal

L'entitat informa: Cercavila de la Batucada Escolar, Arjau Maravillau, per la Rambla de la Pau i la Rambla Principal de la ciutat dissabte dia 14/12/13 d'11.30 a 13.30 h

Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú

Ballada de Country Solidària

Data:
Hora:
18:00
Lloc:
Centre civic Molí de Vent

L'entitat informa: Ballada country solidària oberta a tots els balladors, balladores i amants del ball country. Els trobareu a Centre Cívic Moli de Vent de Vilanova i la Geltrú a partir de les 18h.

Associació de Mares i Pares de l'Escola Ítaca

Matí solidari

Data:
Hora:
10:14
Lloc:
Rambla Arnau de Vilanova, 65

L'entitat informa: Matí solidari amb inflables, sorteig de bingo, sorteig de pernil, intercanvi de cromos i plaques, pintada de cares, mercadal de segona mà i cafeteria.

Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú

Fideus rossejats solidaris

Data:
Hora:
11:00
Lloc:
Rambla Principal, cantonada carrer Francesc Macià

L'entitat informa: Els Llaguts Vilanova prepararen, a partir de les 12h del migdia, 1000 racions de fideus rossejats cuinats a l'estil mariner de Vilanova i la Geltrú que podreu prendre a casa per una aportació de 3€ per ració.

Associació Les Terrasses del Passeig del Carme

I Fira de la joguina usada i Panera solidària

Data:
Hora:
12:00
Lloc:
Passeig del Carme

L'entitat informa: I Fira de la joguina usada i d'intercanvi. Panera solidària dels locals del Passeig del Carme, paperetes a 1,5 €, 1 € per a La Marató, i també són per a La Marató els 5 € per taula de les joguines. Música en directe i Recapte d'aliments amb tió gegant.

Casa Gil

Entrepans Solidaris amb La Marató

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Carrer Caputxins, 39 - Costat de Plaça de la Vila

L'entitat informa: Entrepans solidaris de Casa Gil amb La Marató. Musica i activitats.

Cem Parc del Garraf i Cem esportiu la Piscina

Fem esport, tot i l'esclerosi múltiple!

Data:
Hora:
10:45
Lloc:
Cem Parc del Garraf

L'entitat informa: Practicarem esports adaptats a l'aigua amb el grup de l'Associació de l'esclerosi múltiple del Garraf i els seus familiars.

Data:
Hora:
09:30
Lloc:
Cem Parc del Garraf

L'entitat informa: Aiguagim solidari. Passa una bona estona amb bona companyia, bona música i ajuda'ns a batre el rècord de participació!

Cervesa Rauxa & Celler Cal Puput

Cervesa Artesana per La Marató

Data:
Hora:
19:00
Lloc:
Celler Cal Puput

L'entitat informa: Sabíeu que la cervesa conté Silici, un mineral que interacciona amb l'alumini, causant de moltes malalties neurodegeneratives, entre elles l'Alzheimer? Dissabte 14 de desembre a partir de les 19:00 servirem Cervesa Rauxa al Celler Cal Puput de Vilanova i destinarem tots els beneficis a La Marató!

Club Esportiu Fons Vilanova

XV Mitja Marató "Ciutat de Vilanova"

Data:
Hora:
09:00
Lloc:
Pistes Municipals d'Atletisme

L'entitat informa: Aprofitant la coincidència de dates, col·loquem una carpa a la zona de recepció de corredors amb una urna per dipositar els donatius que els corredors vulguin fer. Això és reforçat amb la megafonia de la prova i un petit obsequi que dóna l'organització.

Escola Cossetania

Fotografia i Quinto solidaris

Data:
Hora:
17:00
Lloc:
Escola Cossetania de Vilanova i la Geltru

L'entitat informa: Al principi de gener es fan fotografies nadalenques als nens de l'escola que els pares compren. El divendres 13 es fa un quinto nadalenc.

Escola el Cim

Venda de pastissos fets pels nens i nenes

Data:
Hora:
16:45
Lloc:
Escola el Cim

L'entitat informa: Els nens i nenes de Cicle Superior de l'escola el Cim han preparat tot una sèrie de pastissos, coques, magdalenes, per vendre aquest divendres a la tarda. El preu és la voluntat, d'aquesta tornarem a recollir molts diners com l'altra vegada.

Escola Pia de Vilanova i La Geltrú

Pessebre Vivent

Data:
Hora:
15:00
Lloc:
Parc de Gumà i Ferran

L'entitat informa: Pessebre Vivent amb la participació dels alumnes de P4 i P5 de l'Escola Pia de Vilanova i La Geltrú, al bonic parc de Gumà i Ferran.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Vilanova La Geltrú - El Pitch & Putt amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt el diumenge 8 de desembre.

Anar al contingut