Una "QUATRE ESTACIONS"

El programa de cinema Sala 33 emet aquesta setmana "QUATRE ESTACIONS ", el llargmetratge de Marcel Barrena que va endur-se el guardó al millor film per a TV als Premis Gaudí 2011. (Emès)

"QUATRE ESTACIONS" és una comèdia coral i fresca, farcida de bones situacions; film que també va aconseguir el premi a la millor pel·lícula segons la crítica i el premi al millor director al Festival d'Alacant. A més a més, va ser la primera TV-movie seleccionada al Festival de Comèdia de Tarazona i Moncayo, on va competir amb títols cinematogràfics que multiplicaven per vuit el seu pressupost.

"QUATRE ESTACIONS" és una coproducció de Televisió de Catalunya, Sagrera TV, Canal 9 i Somnia Ars. 2010, amb la participació de RTV Castilla-la Mancha i la col·laboració de l'ICIC.

Sinopsi:
Amb clau de comèdia romàntica plena de matisos i màgia i al llarg de quatre estacions, coneixerem la història de Mario, un jove repartidor de pizzes que, entre porta i porta de clients sorprenents, troba en l'amor l'única sortida per a les seves frustracions personals.


Fitxa tècnica:

Direcció i guió:
Marcel Barrena
Intèrprets: David Verdaguer, Leticia Dolera, Iván Morales, Cristina Fernández i Jordi Vilches, amb la col·laboració especial d'Antonio Valero
Producció: Ramon Colom i Nathalie Martínez
Producció Televisió de Catalunya: Creu Rodríguez
Director de fotografia: Óscar Montesinos
Música: Maxi Valero



Anar al contingut