"Eva" al Sala 33

El llargmetratge futurista de Kike Maíllo "Eva", al Sala 33, dissabte a les 22.05

Sala 33 ha volgut obrir aquesta setmana  amb el llargmetratge que va inaugurar el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya l'any 2011.   La pel·lícula protagonitzada per Claudia Vega i Daniel Brühl va aconseguir 3 Goyas dels dotze possibles als quals estava nominada l'any 2012.   
 
El film parla d'un futur pròxim en què els éssers humans conviuen amb éssers mecànics. Dirigit per Kike Maíllo, es va endur el premi als millors efectes especials a Sitges, i va aconseguir una menció especial a la passada Mostra de Venècia. "EVA" és una coproducció d'Escándalo Films i Ran Entertainment, en coproducció amb Televisió de Catalunya i l'Instituto Buñuel - Iberautor, amb la participació de TVE, Canal+ Espanya, Canal+ França, i la col·laboració de l'ICEC i l'ICAA. És una de les produccions del conveni de col·laboració firmat entre TVC i l'ICEC per al foment i el suport de la coproducció audiovisual catalana.

Sinopsi:
Som el 2041. L'Àlex, un reputat enginyer cibernètic, torna a Santa Irene amb un encàrrec de la Facultat de Robòtica: crear un nen robot.  La rutina de l'Àlex es veurà alterada de forma casual i inesperada per l'Eva, la increïble filla de la Lana i en David, una nena magnètica amb qui des del primer moment estableix una relació de complicitat. Junts emprendran un viatge que els precipitarà a un final revelador.
 
Fitxa artística i tècnica:
 
Direcció: Kike Maíllo
Guió: Sergi Belbel, Cristina Clemente, Martí Roca, Aintza Serra
Intèrprets: Daniel Brühl (Àlex), Claudia Vega (Eva), Marta Etura (Lana), Daniel Ammann (David) i Lluís Homar (Max)
Producció executiva: Sergi Casamitjana, Aintza Serra i Lita Roig
Producció executiva TVC: Cruz Rodríguez
Fotografia: Arnau Valls
Supervisor efectes especials: Lluís Castells i Javier García
Música original: Evgueni Galperine i Sacha Galperine
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut