"El muerto y ser feliz" seleccionada al Karlovy Vary

El llargmetratge de Javier Rebollo "El muerto y ser feliz" ha estat escollit al prestigiós festival internacional de cinema de la ciutat txeca de Karlovy Vary

Aquest llargmetratge ha guanyat nombrosos premis com la Concha de Plata al millor actor per a José Sacristán i el Premi Fipresci a la millor pel·lícula, el premi al millor guió al XI Festival de Cine Español de Marsella CineHorizontes, el premi a la millor pel·lícula i el de millor actriu (Roxana Blanco) en el 17 Festival del Film Espanyol de Tolosa de Llenguadoc.  A més, ha estat seleccionat en el Festival de Nova York com una de les millors pel·lícules del 2012.
 
La pel·lícula es podrà veure en la secció "Another view", fora de competició,  dedicada a llargmetratges amb un acostament artístic inusual. És una producció d'Eddie Saeta, Icónica, Lola Films, Noodles Production i Utopica, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i TVE i el suport de l'ICAA.
 
 
Sinopsi:
 El film gira entorn d'un assassí a sou que s'està morint en un hospital de Buenos Aires. En el moment que el protagonista té consciència que se li acaba el temps, s'escapa de l'hospital i fuig cap al nord, travessant l'Argentina. Mentre viatja per carreteres secundàries s'acostumarà a la presència constant de la mort, en un llarg vagar que "té molt de novel·les de cavalleries", segons explica el director del film. 
 
 
Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Javier Rebollo
Guió: Javier Rebollo, Lola Mayo i Salvador Roselli
Producció executiva: Javier Rebollo, José Nolla i Luis Miñarro
Producció delegada TVC: Rosa Bosch
Intèrprets: José Sacristán i Roxana Blanco, entre altres.
Director de fotografia: Santiago Racaj
 
 
 
Anar al contingut