Divendres, a les 22.35, a TV3

"El sopar": un restaurant de luxe, dues parelles i un secret inconfessable

Dos germans amb les seves respectives parelles es reuneixen per parlar sobre un crim comès pels seus fills adolescents. Durant el sopar acabaran aflorant els vessants més obscurs de tots els comensals. Una pel·lícula basada en la novel·la homònima de Herman Koch.

Stan Lohman, congressista que fa campanya per a governador, i el seu germà, Paul Lohman, exprofessor amb problemes mentals i idees molt radicals, es reuneixen per sopar amb les seves respectives parelles, Katelyn i Claire, per parlar de l'assassinat que van cometre els seus dos fills, Michael i Rick. Quatre mesos després dels macabres fets, en què va morir una sensesostre cremada dins d'un caixer automàtic, apareixen unes imatges per internet que podrien delatar els dos nois, si no paguen un xantatge a un tercer germà, Beau, un noi negre adoptat per l'Stan i la seva primera esposa, Barbara. Durant el sopar, que es fa en un restaurant de luxe, acabaran aflorant els vessants més obscurs de tots els comensals.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció i guió: Oren Moverman
Producció: ChubbCo Film / Blackbird Films / Code Red, Estats Units
Interpretació: Steve Coogan, Laura Linney, Richard Gere, Rebecca Hall, Chloë Sevigny, Charlie Plummer, Michael Chernus, Seamus Davey-Fitzpatrick, Adepero Oduye, Dominic Colon, Joel Bissonnette, Emma R. Mudd, Onika Day, Robert McKay, George Aloi, Benjamin Snyder 
Fotografia: Bobby Bukowski 
Música: Elijah Brueggemann
Durada: 114 minuts

Anar al contingut