Pomes rostides
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es menja cuita és molt digestiva i ideal per a la salut intentinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 pomes reineta
200 g crumble
100 g sucre blanc
20 ml conyac
4 rovells d'ou
2 llimones
Sucre moscovat
Nou moscada
Nabius
PER FER EL CRUMBLE
50 g farina
50 g mantega
50 g sucre blanc
50 g farina d'avellana
PREPARACIÓ
- Agafem quatre pomes reinetes, els traiem el cor i les tallem per la meitat.
- Posem les pomes en una safata de forn i ratllem nou moscada per sobre. Les empolsinem amb sucre moscovat i posem per sobre el suc d'una llimona i un raig d'aigua.
- Portem les pomes al forn i les rostim a 180º durant 40 minuts.
- Posem en un bol 50 g de farina, 50 de mantega, 50 de sucre blanc i 50 de farina d'avellana. Ho barregem i ho portem a una safata de forn.
- Hi afegim al crumble, que és el que estem fent, uns nabius i la ratlladura d'una llimona.
- Ho portem al forn a 180º durant 10 minuts.
- Blanquegem 4 rovells d'ou amb 100 g de sucre fins que els rovells doblin el seu volum.
- Afegim 20 ml de conyac als rovells blanquejats i ho muntem al bany maria fins que agafi textura.
- Muntem les postres posant dues meitats de poma, la crema per sobre i ho rematem amb el crumble.