Pomes rostides

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es menja cuita és molt digestiva i ideal per a la salut intentinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

     

    4 pomes reineta

    200 g crumble

    100 g sucre blanc

    20 ml conyac

    4 rovells d'ou

    2 llimones

    Sucre moscovat

    Nou moscada

    Nabius

     

    PER FER EL CRUMBLE

    50 g farina

    50 g mantega

    50 g sucre blanc

    50 g farina d'avellana

PREPARACIÓ

  1. Agafem quatre pomes reinetes, els traiem el cor i les tallem per la meitat.
  2. Posem les pomes en una safata de forn i ratllem nou moscada per sobre. Les empolsinem amb sucre moscovat i posem per sobre el suc d'una llimona i un raig d'aigua.
  3. Portem les pomes al forn i les rostim a 180º durant 40 minuts.
  4. Posem en un bol 50 g de farina, 50 de mantega, 50 de sucre blanc i 50 de farina d'avellana. Ho barregem i ho portem a una safata de forn.
  5. Hi afegim al crumble, que és el que estem fent, uns nabius i la ratlladura d'una llimona.
  6. Ho portem al forn a 180º durant 10 minuts.
  7. Blanquegem 4 rovells d'ou amb 100 g de sucre fins que els rovells doblin el seu volum.
  8. Afegim 20 ml de conyac als rovells blanquejats i ho muntem al bany maria fins que agafi textura.
  9. Muntem les postres posant dues meitats de poma, la crema per sobre i ho rematem amb el crumble.
Anar al contingut