Pera rostida amb festucs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rafael Peña
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Gresca, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 peres conference
  • 500 g de mantega
  • 100 g de sucre
  • 200 g de praliné d'avellanes
  • 40 g de festucs torrats
  • Per a la crema de llimona:
  • 150 g de suc de llimona
  • 150 g de sucre
  • 4 ous
  • 3 pells de llimona ratllada
  • 1 gelat de vainilla (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la mantega i el sucre en un cassó al foc.

Quan la mantega estigui desfeta, poseu-hi la pera pelada i deixeu-la coure durant una estona.

Després, pinteu-la amb el praliné i arrebosseu-la amb els festucs picats.

Per fer la crema de llimona, poseu en un cassó els ous batuts, el sucre, el suc de llimona i les pells de llimona i remeneu-ho fins que arrenqui el bull.

Tot seguit, passeu la crema per un colador i reserveu-la.

I ja per acabar, poseu la pera dreta al centre del plat, afegiu-hi una mica de crema de llimona al costat, i guarniu el plat amb una bola de gelat de vainilla.
Anar al contingut