Pera rostida amb festucs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rafael Peña
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Gresca, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 peres conference
- 500 g de mantega
- 100 g de sucre
- 200 g de praliné d'avellanes
- 40 g de festucs torrats
- Per a la crema de llimona:
- 150 g de suc de llimona
- 150 g de sucre
- 4 ous
- 3 pells de llimona ratllada
- 1 gelat de vainilla (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la mantega i el sucre en un cassó al foc.
Quan la mantega estigui desfeta, poseu-hi la pera pelada i deixeu-la coure durant una estona.
Després, pinteu-la amb el praliné i arrebosseu-la amb els festucs picats.
Per fer la crema de llimona, poseu en un cassó els ous batuts, el sucre, el suc de llimona i les pells de llimona i remeneu-ho fins que arrenqui el bull.
Tot seguit, passeu la crema per un colador i reserveu-la.
I ja per acabar, poseu la pera dreta al centre del plat, afegiu-hi una mica de crema de llimona al costat, i guarniu el plat amb una bola de gelat de vainilla.
Quan la mantega estigui desfeta, poseu-hi la pera pelada i deixeu-la coure durant una estona.
Després, pinteu-la amb el praliné i arrebosseu-la amb els festucs picats.
Per fer la crema de llimona, poseu en un cassó els ous batuts, el sucre, el suc de llimona i les pells de llimona i remeneu-ho fins que arrenqui el bull.
Tot seguit, passeu la crema per un colador i reserveu-la.
I ja per acabar, poseu la pera dreta al centre del plat, afegiu-hi una mica de crema de llimona al costat, i guarniu el plat amb una bola de gelat de vainilla.