Pastís Tatin reinventat

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: VÍCTOR GONZALO I SOFIA JANER
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS BASE:
  • 250 g de galeta
  • 80 g de xocolata blanca
  • 80 g de pasta d'ametlla
  • INGREDIENTS TOFFEE:
  • 50 g de sucre
  • 10 g de mantega
  • INGREDIENTS TATIN:
  • 4 pomes
  • 60 g de sucre
  • 30 g de mantega
  • 1 culleradeta de cafè de canyella

PREPARACIÓ

  1. Per elaborar la base barregem les galetes esmicolades amb la xocolata i la pasta d'ametlla. Amb l'ajuda d'un motllo fem cercles de la mida del Tatin i els posem a la nevera.
  2. A continuació fem un caramel en sec (sense aigua) amb el sucre i la mantega. El posem al fons d'uns motlles.
  3. Per fer el Tatin fonem la mantega i hi afegim el sucre.
  4. Un cop caramel·litzi, saltegem les pomes tallades a dauets.
  5. Posem la barreja als motllos i ho coem al forn durant 30 minuts a 180ºC.
  6. Ho deixem refredar i ho posem al congelador.
  7. Ho desemmotllem i ho col·loquem damunt les bases que teníem a la nevera. 
     
Anar al contingut