Anar a la navegació principal

Pastís de formatge

imatge

INGREDIENTS

  • 500 g de formatge cremós d'untar
  • 1 iogurt natural
  • 5 formatgets
  • 3 ous
  • 150 g de sucre
  • 50 g de farina de blat de moro (o farina normal per als no celíacs)
  • 1 sobre de llevat químic
  • 1 pessic de sal

PREPARACIÓ

  1. Bateu els ous amb el sucre fins que quedin molt escumosos.
  2. Sense parar de batre aneu afegint el formatge a cullerades, el iogurt i els formatgets. Per acabar, i encara batent, afegiu-hi la maizena i el pessic de sal.
  3. Folreu un motlle de forn (d'uns 22 cm de diàmetre o un altre que tingueu), unteu-lo amb mantega i empolaineu-lo amb farina.
  4. Aboqueu la massa al motlle i el poseu al forn, que haureu preescalfat a 170ºC, amb l'escalfor de dalt i baix.
Anar al contingut