Pizzetes gratinades

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pernil dolç aporta gran quantitat de minerals, com el ferro, i vitamines, com les del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 3 tortilles per a tacos

    100 g formatge tendre

    70 g pernil cuit Delizias Pétalos Noel

  • 20 g formatge curat tipus Maó

    8 tàperes

    1 xampinyó

    1 llom d'anxova en oli

    Tomàquet triturat

    Tomàquets secs en oli

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Deixem el forn encès en funció gratinador a 210º.
  2. Agafem el got batedor i preparem una salsa de tomàquet exprés. Hi afegim 4 meitats de tomàquets secs en oli, oli dels tomàquets secs, 3 cullerades de tomàquet triturat, voltes de pebre negre i sal. Ho triturem fins tenir una pasta i ho reservem un moment.
  3. Laminem un xampinyó i el reservem en un platet.
  4. Posem en una safata de forn paper sulfurat i hi deixem 3 tortilles per a tacos a sobre i hi distribuïm salsa de tomàquet exprés.
  5. Sobre cada taco hi posem 3 pètals de pernil dolç. Posteriorment, al primer hi posem el xampinyó laminat, al segon 8 tàperes i al tercer un llom d'anxova en oli.
  6. Sobre cada taco ratllem 20 g de formatge curat tipus Maó. I gratinem els tacos durant 8 minuts a 210º.
  7. Passats els 8 minuts, ja podem emplatar els 3 tacos.
Anar al contingut