Pakores amb salsa de iogurt
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El iogurt té calci com la llet, però no té tanta lactosa, per això és apte per a moltes persones que en són intolerantsAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
375 g iogurt grec
150 g de farina de cigró
150 ml d'aigua
75 ml Oli OVE
1 pastanaga
1 ceba de Figueres
1 llimona
Mig pebrot vermell
Mig carbassó
1 cullerada de garam masala
1 cc de cúrcuma en pols
1 cc de comí en pols
Cibulet
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a juliana molt fina 1 pastanaga, 1 ceba de Figueres, mig carbassó i mig pebrot vermell.
- Aboquem els vegetals en un bol i els perfumem amb 2 cullerades de garam masala, 1 culleradeta de comí en pols, 1 culleradeta de cúrcuma en pols i ho barregem bé.
- Salem els vegetals i afegim al bol 150 g de farina de cigró. Aboquem 150 ml d'aigua i ho barregem bé.
- Escalfem una paella al foc amb un raig d'oli OVE. Quan l'oli és calent, fregim les pakores posant una cullerada de la barreja i fregint-la per les dues cares. Anem repetint l'operació fins a acabar la barreja dels vegetals.
- Mentre es van fregint, fem una salsa amb 375 g de iogurt grec, el suc de mitja llimona, sal, 75 ml d'oli OVE i una mica de cibulet tallat. Ho barregem bé i reservem.
- Quan tenim totes les pakores fregides, les servim acompanyant-les de la salsa de iogurt.