Pakores amb salsa de iogurt

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El iogurt té calci com la llet, però no té tanta lactosa, per això és apte per a moltes persones que en són intolerantsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 375 g iogurt grec 

    150 g de farina de cigró 

    150 ml d'aigua 

    75 ml Oli OVE 

    1 pastanaga 

    1 ceba de Figueres 

    1 llimona  

    Mig pebrot vermell 

    Mig carbassó 

    1 cullerada de garam masala 

    1 cc de cúrcuma en pols 

    1 cc de comí en pols 

    Cibulet 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a juliana molt fina 1 pastanaga, 1 ceba de Figueres, mig carbassó i mig pebrot vermell. 
  2. Aboquem els vegetals en un bol i els perfumem amb 2 cullerades de garam masala, 1 culleradeta de comí en pols, 1 culleradeta de cúrcuma en pols i ho barregem bé. 
  3. Salem els vegetals i afegim al bol 150 g de farina de cigró. Aboquem 150 ml d'aigua i ho barregem bé. 
  4. Escalfem una paella al foc amb un raig d'oli OVE. Quan l'oli és calent, fregim les pakores posant una cullerada de la barreja i fregint-la per les dues cares. Anem repetint l'operació fins a acabar la barreja dels vegetals.  
  5. Mentre es van fregint, fem una salsa amb 375 g de iogurt grec, el suc de mitja llimona, sal, 75 ml d'oli OVE i una mica de cibulet tallat. Ho barregem bé i reservem. 
  6. Quan tenim totes les pakores fregides, les servim acompanyant-les de la salsa de iogurt. 
Anar al contingut