Pa amb tomàquet i llonganissa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Esteve Camps
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: La Troballa, Sant Julià de Vilatorta, Vic
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquest plat tan senzill i típic català, podria ser un sopar equilibrat si l'acompanyem d'una escalivada.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de tomàquets madurs
  • 4 llesques de pa del dia abans
  • Oli d'oliva
  • 4 grans d'all
  • Sal i pebre
  • 1 llonganissa de tòfona

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó l'oli d'oliva i els grans d'all i deixeu-ho confitar a foc suau.

Mentrestant, poseu a la Thermomix els tomàquets tallats a quarts, un parell de llesques de pa remullades, l'oli d'oliva, la sal i el pebre i tritureu-ho.

Després, passeu-ho per un colador i deixeu-ho refredar a la nevera.

A continuació, talleu una altra llesca de pa a dauets, poseu-los en una safata i deixeu-los coure al forn durant uns minuts fins que quedin dauradets. Seguidament, amaniu-los amb l'oli d'all i reserveu-los.

I ja per acabar, emplateu el tomàquet triturat, poseu-hi els dauets de pa a sobre i guarniu el plat amb la llonganissa de tòfona tallada a tires.
Anar al contingut