Mona de Pasqua

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és molt energètica, però si la prenem amb un alt percentatge de cacau té propietats estimulants i antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de farina
  • 75 g de sucre
  • 50 g de mantega
  • 7 ous
  • una culleradeta de sal
  • ratlladura de llimona
  • 50 g de llevat
  • llet
  • oli verge extra
  • 200 g de nata (35% de matèria grassa)
  • 200 g de xocolata 70%

PREPARACIÓ

  1. Coem 13 minuts 4 ous en un pot amb aigua i fem ous durs.
  2. Barregem el sucre, la farina, 3 ous, la sal, el llevat, la mantega i la ratlladura de llimona en un bol. Hi anem afegint la llet de mica en mica fins que ens quedi una pasta homogènia i se'ns desenganxi de les mans.
  3. Fem una muntanyeta amb un forat al mig. Li fem una forma com de corona.
  4. Ho pintem amb oli i hi posem 4 ous durs. Ho pintem amb ou batut i hi espolsem sucre per sobre.
  5. Es deixa fermentar 20 minuts. Després ho posem al forn 40 min a 170 graus.
  6. Desfem la xocolata amb la nata bullint dins un pot, remenant amb unes varetes. Posem la xocolata per sobre del pastís.
Anar al contingut