Mantegues especiades

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mantega conté vitamina D, imprescindible per a la salut dels ossos. Però conté molt colesterol, per això se n'ha de prendre de manera ocasional i en poca quantitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Mantega per a pasta:

    200 g mantega amb sal

    Bitxo sec

    Sàlvia

     

    Mantega per a carn:

    200 g mantega amb sal

    Canyella en pols

    Anís en gra

     

    Mantega per a peix:

    200 g mantega amb sal

    Llimona

    Menta

    Anet

PREPARACIÓ

  1. Mantega per a pasta: traiem les llavors d'un bitxo sec, el tallem menut, juntament amb fulles de sàlvia fresca, i ho integrem en 200 g de mantega amb sal que ja tindrem a temperatura ambient perquè la textura recordi a una pomada i sigui fàcil de treballar. La preparació ja es pot desar a la nevera per a quan la necessiteu.
  2. Mantega per a carn: en un bol on ja tindrem 200 g de mantega amb sal a temperatura ambient, hi afegim una cullerada de canyella en pols i dues cullerades d'anís en gra. Ho integrem bé. Ja la podeu guardar a la nevera per a quan la necessiteu.
  3. Mantega per a peix: barregem una cullerada d'anet sec amb una cullerada de menta seca, amb 200 g de mantega amb sal que ja tindrem amb textura de pomada. Ho integrem bé. I com amb la resta, ja la podeu guardar a la nevera per a quan la necessiteu.
Anar al contingut