Gambes a l'allada

Imatge recepta de Gambes a l'allada
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les gambes són riques en fòsfor, mineral imprescindible pel bon manteniment dels ossos i de les dents.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 350 g de gambes pelades

    6 grans d'all

    1 bitxo piri-piri

    Vinagre de poma

    Coriandre fresc

    Oli 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Aixafem sis grans d'all amb pell i els afegim a una paella amb oli. Els fem ballar i, posteriorment, hi afegim un bitxo piri-piri.
  2. Afegim 350 g de gambes ja pelades i descongelades a la paella i les saltem.
  3. Hi aboquem un raig de vinagre de poma quan estiguin gairebé al punt.
  4. Piquem coriandre i l'afegim a la paella.
  5. Ho integrem i apaguem el foc.
  6. Emplatem.
Anar al contingut