Còctel de gambes

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Mirko Carturan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • RECEPTA PER A QUATRE PERSONES

    8 gambes llagostineres

  • 1 alvocat
  • 1 llimona
  • Salsa rosa
  • 250 g d'arròs
  • Sal, pebre i oli
  • 1 manat de germinats

PREPARACIÓ

  1. Bullir l'arròs amb una mica de sal i gairebé el doble d'aigua, fins que quedi passat.
  2. El triturem amb una batedora, ho estirem sobre una làmina de silicona o paper de forn i l'assequem al forn a 60 graus durant 3 hores. Ho reservem.
  3. Pelem les gambes i les piquem per fer-ne un tàrtar, i les barregem amb la salsa rosa.
  4. Pelem l'alvocat, el triturem i l'amanim amb sal, pebre i llimona. Ho afegim amb una mànega pastissera.
  5. Un cop assecat l'arròs, preparem oli per fregir ben calent, trenquem l'arròs al nostre gust i el fregim.
  6. Emplatem amb una mica de tartar de gambes amb la salsa rosa i fem puntets d'alvocat.
  7. Hi afegim els germinats com a substitut de l'amanida.
Anar al contingut