Crema de llenties amb xoriço

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les llenties són un llegum ric en ferro vegetal, i per poder-lo aprofitar, s'ha de prendre també un aliment ric en vitamina C (taronja, tomàquet, kiwis, maduixes…)Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 g llenties pardines cuites

    150 g xoriço dolç

    750 ml brou de pollastre

    4 ous

    All

    Oli Ove

PREPARACIÓ

  1. Pelem i laminem un gra d'all.   
  2. Tallem a dauets 150 g de xoriço dolç.  
  3. Saltarem l'all i el xoriço amb un rajolí d'oli a un pot. Després reservarem en un plat la meitat del xoriço per a l'emplatat final.  
  4. Al pot hi afegim 400 g de llenties pardina cuites i 750 ml de brou de pollastre. Ho courem 5 minuts.  
  5. Posarem un pot amb aigua el foc i quan bulli hi posem 4 ous. Els courem 4 minuts. Un cop bullits, els refredem en un bol amb aigua i gel per tallar la cocció i els pelem.  
  6. Triturem les llenties en un got americà fins a obtenir una textura fina.  
  7. Posarem en un plat la crema de llenties, l'ou mollet que partirem i trossets del xoriço que hem reservat al principi i, si n'hi ha, l'oli en què els hem fregit.  
Anar al contingut