Crema de pastanaga i gingebre

  • Cuina: Arnau Paris
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pastanaga és una de les hortalisses més riques en betacarotens (provitamina A), nutrient imprescindible per a la visió, el sistema immunitari i la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de pastanaga
  • 150 ml de nata
  • 400 ml de brou vegetal
  • 1 all
  • 1 cullerada de curri en pols
  • Gingebre
  • Menta
  • Pebre blanc
  • Oli OVE  
  • Sal
  • Pipes de carbassa

PREPARACIÓ

  1. Posem una cassola al foc amb oli i l'escalfem.
  2. Pelem i tallem a rodanxes un dit de gingebre fresc.
  3. Aixafem un all i el tirem a la cassola amb oli. Hi tirem les rodanxes de gingebre
  4. Fem suar l'all i el gingebre sense que arribin a agafar color.
  5. Pelem i tallem a rodanxes mig quilo de pastanagues.
  6. Posem les pastanagues a la cassola amb l'all i el gingebre i ho enrossim tot uns minuts.
  7. Hi afegim sal, pebre blanc i una cullerada de curri en pols, que torrarem a la cassola. Ho integrem tot.
  8. Hi afegim 150 ml de nata i uns 400 ml de brou vegetal.
  9. Ho cuinem a foc mitjà uns 10 minuts.
  10. Ho triturem amb el batedor a la cassola.
  11. Ho emplatem en un plat soper petit o un bol i hi afegim unes fulles de menta, un raig d'oli i unes pipes de carbassa.
Anar al contingut