Crema de pastanaga i gingebre
INGREDIENTS
- 500 g de pastanaga
- 150 ml de nata
- 400 ml de brou vegetal
- 1 all
- 1 cullerada de curri en pols
- Gingebre
- Menta
- Pebre blanc
- Oli OVE
- Sal
- Pipes de carbassa
PREPARACIÓ
- Posem una cassola al foc amb oli i l'escalfem.
- Pelem i tallem a rodanxes un dit de gingebre fresc.
- Aixafem un all i el tirem a la cassola amb oli. Hi tirem les rodanxes de gingebre
- Fem suar l'all i el gingebre sense que arribin a agafar color.
- Pelem i tallem a rodanxes mig quilo de pastanagues.
- Posem les pastanagues a la cassola amb l'all i el gingebre i ho enrossim tot uns minuts.
- Hi afegim sal, pebre blanc i una cullerada de curri en pols, que torrarem a la cassola. Ho integrem tot.
- Hi afegim 150 ml de nata i uns 400 ml de brou vegetal.
- Ho cuinem a foc mitjà uns 10 minuts.
- Ho triturem amb el batedor a la cassola.
- Ho emplatem en un plat soper petit o un bol i hi afegim unes fulles de menta, un raig d'oli i unes pipes de carbassa.