Crema de cigrons

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Actualment els cigrons es consideren un aliment amb proteïna completa; només els falta una mica d'un dels aminoàcids essencials, que segur que es completarà amb els altres ingredients.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g cigrons bullits 

    1,5 l brou pollastre 

    1 ceba tendra 

    1 porro 

    1 gra d'all 

    Farigola 

    Llesca de pa de pagès 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a la brunesa una ceba tendra (en reservem una mica per emplatar).  
  2. Tallem pel mig, i després a mitges rodelles, 1 porro.  
  3. En una cassola amb oli d'oliva, hi posem 1 gra d'all aixafat i el saltem. També hi afegim la ceba tendra, el porro, sal i 1 branca de farigola. Ho tapem i ho fem suar 2 minuts. 
  4. Escorrem 500 g de cigrons cuits i els passem a un bol.  
  5. Afegim a la cassola els 500 g de cigrons escorreguts i 1,5 litres de brou de pollastre. Ho cuinem destapat 5 minuts a foc mitjà. 
  6. Tallem a daus 1 llesca de pa i els torrem en una paella. Hi afegim fulles de farigola.
  7. Traiem de la cassola la branca de farigola i triturem tot el que hi ha fins a obtenir una crema. 
  8. Emplatem en un bol una ració de crema amb els daus de pa torrat, unes rodelles de ceba tendra que hem reservat al principi i un raig d'oli. 
Anar al contingut