Crema de cigrons

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Ada Parellada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • PER A LA CREMA DE CIGRONS
  • 500 g de cigrons cuits
  • 100 g de sofregit de ceba
  • Un manat petit d'espinacs frescos
  • Oli d'all i julivert
  • Pebre vermell
  • Una branca de farigola
  • 2 litres de brou vegetal
  • PER COMPLEMENTAR
  • Oli de menta
  • Pinyons i festucs
  • Pernil

PREPARACIÓ

  1. Amanim un grapat de cigrons en un bol una amb una mica d'oli, sal, pebre vermell i farigola. Els posem al forn a 200 ºC durant cinc minuts i els reservem.
  2. En una olla, posem el sofregit de ceba i l'oli d'all i julivert. Hi afegim la resta dels cigrons cuits i els cobrim amb el brou.
  3. Ho fem bullir uns cinc minuts. Ho triturem tot dins l'olla i ja ho podem emplatar.
  4. Per sobre hi posem uns pinyons torrats, l'oli de menta, el pernil tallat i els cigrons torrats al forn que hem reservat.
Anar al contingut