Arròs de quatre carns
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Clotet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Paco Meralgo, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs bomba
- 300 g de costella de porc
- 300 g de conill
- 300 g de pollastre
- 100 g de pernil
- 200 g de botifarra
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 4 grans d'all
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1/2 carbassó petit
- 2 carxofes
- 2 espàrrecs verds
- 100 g de mongetes verdes
- oli d'oliva, sal
- brou de carn i d'aviram
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la costella de porc, el conill, el pollastre i la botifarra, tot tallat a trossos petits.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi la ceba picada, els alls picats i els pebrots tallats a dauets.
Quan la ceba estigui rossa, poseu-hi el tomàquet picat, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure 5 minuts més.
Tot seguit, afegiu-hi el pernil picat, el carbassó tallat a rodanxes, els espàrrecs tallats a rodanxes, la mongeta tallada a daus i la carxofa tallada a quarts, i deixeu-ho coure tot durant un parell de minuts.
Finalment, afegiu-hi l'arròs i el brou, i deixeu-ho coure durant 20 minuts més.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi la ceba picada, els alls picats i els pebrots tallats a dauets.
Quan la ceba estigui rossa, poseu-hi el tomàquet picat, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure 5 minuts més.
Tot seguit, afegiu-hi el pernil picat, el carbassó tallat a rodanxes, els espàrrecs tallats a rodanxes, la mongeta tallada a daus i la carxofa tallada a quarts, i deixeu-ho coure tot durant un parell de minuts.
Finalment, afegiu-hi l'arròs i el brou, i deixeu-ho coure durant 20 minuts més.