Albergínia a la parmesana

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g salsa de tomàquet fregit  

  • 3 albergínies   

    2 mozzarelles   

    Grana Padano  

  • Alfàbrega fresca  

    Oli OVE  

  • Sal  
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem 3 albergínies a rodelles de mig centímetre. Les salem i les posem 4 minuts al microones a 1.000 W tapades amb un plat (als 2 minuts destapem el plat, les girem i les courem 2 minuts més). Un cop estiguin, les fregirem en una paella amb oli OVE. Les reservem en un paper absorbent.  
  2. Posem a coure en un pot 600 g de salsa de tomàquet fregit i hi afegim sal i fulles d'alfàbrega.   
  3. Tallem a rodelles 2 mozarelles ja escorregudes i ratllem en un bol formatge Grana Padano.  
  4. En una safata per la forn anirem fent capes: salsa de tomàquet, rodelles d'albergínia, Grana padano, rodelles de mozzarella, fulles d'alfàbrega, rodelles d'albergínia, Grana Padano, rodelles de mozzarella, salsa de tomàquet i acabem amb Grana Padano.   
  5. Ho enfornem 15 minuts a 180º.  
  6. Un cop ho traiem del forn ho decorarem amb fulles d'alfàbrega.  
Anar al contingut