Humor Dimecres 15 de març, a les 22.35

"Astronautes. Houston, tenim un cadàver!", a TV3

TV3 emet l'espectacle teatral que s'ha pogut veure al Teatre Club Capitol fins fa poc. Una producció de Minoria Absoluta protagonitzada per quatre actors habituals de "Crackòvia" i "Polònia": Queco Novell, David Olivares, Mireia Portas i Xavier Serrano.
"Astronautes. Houston, tenim un cadàver!"

"Astronautes. Houston, tenim un cadàver!"

Els tres primers astronautes a arribar a la Lluna, Armstrong, Collins i Aldrin, estan de tornada al centre espacial de la NASA a Houston, preparats per passar la quarantena, però, sorprenentment, no han tornat sols, dins de la nau ha aparegut un cadàver calcinat… Aquest és el punt d'arrencada d'"Astronautes. Houston, tenim un cadàver!".

Queco Novell (Neil Armstrong), David Olivares (Michael Collins), Mireia Portas (agent especial de la NASA) i Xavier Serrano (Buzz Aldrin), quatre dels rostres hàbilment caracteritzats habituals dels programes de TV3 "Polònia" i "Crackòvia", protagonitzen aquesta comèdia còsmica. També se'ls ha pogut veure en dues de les produccions teatrals de Minoria Absoluta: "La família irreal" i "Polònia, el musical", que també s'han emès per TV3.

Xavier Ricart s'ha encarregat de la direcció de l'espectacle. Rafel Barceló i Jordi López Casanovas, guionistes de "Polònia" i "Crackòvia", han escrit el text d'aquesta divertida comèdia.

L'enregistrament de la funció es va fer el mes de gener passat al Teatre Club Capitol de Barcelona.