Una coproducció de TVC

TV3 estrena "L'endemà"

El documental "L'endemà", dirigit per Isona Passola i coproduït per Massa d'Or Produccions i Televisió de Catalunya, busca resposta als principals interrogants que es planteja la societat davant del procés sobiranista i d'una Catalunya esdevinguda Estat, tot entrevistant més de quaranta experts i analistes.
A partir de l'etapa d'enorme transcendència que viu Catalunya, el documental "L'endemà", dirigit per Isona Passola i coproduït per Massa d'Or Produccions i Televisió de Catalunya, contrasta amb més de quaranta experts i analistes alguns dels principals interrogants que planteja el procés sobiranista.
 
Totes les anàlisis i opinions dels entrevistats a "L'endemà" confegeixen una anàlisi oberta de com podria o hauria de fer front una Catalunya esdevinguda Estat a les preocupacions més quotidianes i més pràctiques que es planteja la societat catalana en els últims mesos. Qüestions substancials que van des de quin posicionament es pot adoptar davant d'una consulta fins a la mateixa viabilitat de Catalunya com a Estat, passant pel cobrament de les pensions o les conseqüències que això podria tenir en els mercats i, per tant, per a empreses i treballadors, entre d'altres.
 
El documental planteja també un fil argumental dramatitzat que transcorre en paral·lel a les esmentades intervencions i que protagonitzen quatre joves actors: Joan Amargós, Eva Espejo, Anna Gonzalvo i Ventura López.
 
Sinopsi
El dret a decidir és un fet. Però decidim fer què? Com ha de ser el nou Estat de Catalunya? I com es pot relacionar amb Espanya d'igual a igual?

La pel·lícula comença amb un càsting per seleccionar els protagonistes de "L'endemà", que es fa a una fàbrica del Poblenou i del que en surten quatre escollits, el Pep, l'Andreu, la Carla i la Sílvia, que seran els protagonistes de les situacions dramatitzades del guió.
 
Els quatre joves assumeixen la responsabilitat de fer preguntes, debaten entre ells i sintetitzen les opcions que es plantegen al llarg del documental.
 
Entrevistes (per ordre d'aparició)
Xavier Sala i Martín
Germà Bel
Jordi Basté
Lluís Cabrera
Eduardo Reyes
Vicenç Villatoro
Jordi San José
Isidre Sierra
Joan Manuel Tresserras
Ismael Palacín
Fèlix Martí
Imma Juan
Raül Romeva
Ramon Folch
Marcel Coderch
Jordi Armadans
Enric Canet
Carme Porta
Mar Gaya
Gerard Esteva
Xavier Martínez Celorrio
Carles Duarte
Miquel de Palol
Manel Esteller
Antoni Trilla
Jaume Morató
Guillem López Casasnovas
Daniel Albalate
Albert Pont
Joan Caball
Àngels Guiteras
Sor Lucía Caram
Antoni Comín
Xavier Martínez Gil
Núria Bosch
Modest Guinjoan
Gemma Sendra
David Monllau
Santiago Vidal
Amaya Olivas
Eduard Sagarra
Salvador Cardús
Jaume López
Clara Ponsatí
Graham Watson
David Martín
Maria Badia i Cutchet
Ramon Tremosa
Ramon Carbonell
 
Fitxa tècnica
Direcció: Isona Passola
Guió: David Cirici, Isona Passola i Lluís Reales
Música: Albert Guinovart
Muntatge: Raúl Román
Direcció de fotografia: Josep Maria Civit i Hug Cirici
So: Albert Royo, Joan Redondo i Àlex Pérez
Producció executiva TVC: Jordi Ambròs
Realització: Hug Cirici
Producció: Aleix Castellón i Alba Forn

Tràiler de "L'endemà"

Facebook
Twitter