Nou servei del 3alacarta

Els vídeos de TV3 ja es poden publicar en altres webs i blogs

El 3alacarta, el servei de vídeo per internet de TV3, incorpora des d'avui l'opció de difondre una bona part dels seus vídeos des d'altres webs i blogs.

Qualsevol persona pot inserir vídeos del 3alacarta al seu web o blog. Els vídeos, que continuaran allotjats al servidor del TV3, es distribueixen en "streaming". Això vol dir que l'usuari que els consulti els pot mirar però no descarregar-se'ls.

Aquesta nova funcionalitat es manifesta gràficament amb un botó més al reproductor. Quan l'usuari clica aquest botó se li desplega una capa sobre el vídeo que li permet obtenir el codi que li servirà per enllaçar el vídeo des del seu web o blog. Aquest codi també es troba a la pàgina pròpia que cada vídeo té al portal www.tv3.cat.

El codi apareixerà en molts vídeos però no en la totalitat de l'oferta del 3alacarta, ja que no sempre es disposa de tots els permisos necessaris per autoritzar la inserció del vídeo fora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Francesc Mauri, meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio, ens explica com insereix un vídeo al blog d'El temps.En l'últim mes i mig, el 3alacarta també ha donat accés gratuït a tot el seu arxiu de vídeos i ha millorat la qualitat dels directes


Més informació a:
http://www.tv3.cat/3alacarta/insereix
Anar al contingut