Pop-rock

El directe de Dept., a "De prop"

Comprovarem com sona en viu el repertori del seu cinquè disc, "X" (2009) just ara que acaben d'estrenar la dècada amb "Control" (Música Global, 2011).

Formats el 1999, Dept. va debutar discogràficament el 2001 en un moment clau del rock català dels 90. Era just quan aquella onada desapareixia per donar pas a una nova generació de joves músics que, lluny dels plantejaments d'aquell moviment, buscava un lloc propi en la nova escena musical catalana.

Per a Dept. no va ser fàcil trobar el seu lloc. La seva música té una clara inspiració en el pop-rock anglosaxó dels 90 que s'inspirava en els 80. Un estil que semblava anar contracorrent dins la nova dècada, cosa que dóna molt valor al fet que fa més de deu anys que el grup encapçalat per David Rossell treballa en la mateixa línia.

Aquest dimecres, a "De prop", veurem en directe el repertori del seu cinquè disc, "X" (2009), just ara que acaben d'estrenar la dècada amb "Control" (Música Global, 2011). Una oportunitat per comprovar com Dept. és encara una aposta ferma i alternativa dins del ric i variat panorama musical català d'avui.
Anar al contingut