Nits temàtiques

El 300 recupera alguna de les sèries que han marcat la història de la cadena

La programació del canal manté una graella molt estable i basada en les sèries de producció pròpia de TV3 i en el cinema.

El 300, el canal de ficció de Televisió de Catalunya en digital i en obert, ofereix a l'espectador la possibilitat de recordar algunes sèries que han marcat la història de la cadena des del seus inicis. La seva programació manté una graella molt estable i basada en les sèries de producció pròpia de TV3 i en el cinema. El 300 emet cada dia nou hores i mitja de ficció, des de les 21.30 a les 07.00.

La programació que es posa en marxa a la tardor -que en un 50% està ocupada per sèries i pel·lícules de producció pròpia i coproduccions- es dividirà en nits temàtiques, amb una oferta diferenciada per a cada dia de la setmana.

Els dilluns, el 300 oferirà sèries produïdes per la cadena ara fa vint anys, clàssics dels inicis de TV3 com "Tot un senyor", "Sóc com sóc" o "De professió API".

Els dimarts es programaran sèries pròpies d'intriga i d'acció, amb títols com "Quan es fa fosc" i "Crims".

Els dimecres i els divendres el protagonisme serà per a sèries centrades en la vida quotidiana, una oferta que inclou la reposició de "Poble nou", la primera telenovel·la produïda per TV3, i també una ficció encara en antena en analògic, "Ventdelplà".

Les nits dels dijous, el 300 emetrà una selecció de pel·lícules coproduïdes per TVC. I, els dissabtes, al 300 serà la nit de l'humor amb sèries de producció pròpia com "Jet Lag", protagonitzada per les T de Teatre, "La memòria dels cargols", amb Dagoll Dagom, i "Dinamita", amb la firma del Tricicle.

Els diumenges s'emetran clàssics del cinema, amb una programació de pel·lícules de culte que inclou títols com "Perversitat", "El diable i jo" i "La quimera de l'or".
Anar al contingut